Ekonomibloggen

Frågor och önskemål


skrivet den 23 dec av Admin, klockan:11:31
Jag har genom tiden här i den här bloggen fått många kommentarer från er läsare vilket jag tycker är väldigt roligt. Det gör att bloggen blir lite mer levande om ni förstår vad jag menar. Jag har också fått in en del frågor som jag har försökt att besvara. Jag vill nu i det här inlägget passa på att uppmana er till att skicka in frågor till mig om ni har några så ska jag försöka att besvara dem så gott jag kan. Samma sak med önskemål och förslag på sådant som ni skulle vilja läsa. Jag skulle verkligen uppskatta att få in förlag och önskemål om saker som rör fastighetstaxering som ni vill att jag ska skriva om. Detta skulle också underlätta för mig eftersom jag då skulle veta vad ni är intresserade av att läsa. Så var inte blyga. Kom gärna med flera frågor och önskemål.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt