Ekonomibloggen

Från taxering till något helt annat


skrivet den 17 dec av Admin, klockan:11:15
Nu kommer jag att byta inriktning lite grann. Det var i samband med att jag letade efter nyheter om fastighetstaxering som jag nu hittade en annan ganska så intressant nyhet som jag bara inte kan låta bli att skriva om trots att den egentligen inte har så mycket att göra med fastighetstaxeringen direkt. Det var en nyhet där man kunde läsa om en man som hade arbetat som chef på skatteverket i många år men som nu skulle byta det jobbet mot att börja arbeta med helt andra frågor, nämligen med djurskydd. Rubriken på den här artikeln var Från fastighetstaxering till djurskydd vilket jag verkligen tyckte var en intressant rubrik. Det är två helt olika inriktningar och jag måste säga att jag tyckte att det verkligen var ett vågat steg att ta. Jag tror nog inte att alla skulle skulle våga ta det här steget och byta jobb.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt